Висоцька Л.Є. |
Прозаурочна робота з учнями як засіб формування професійних компетенцій учнів
(методичні рекомендації по проведенню майстер-класів професійної майстерності)
|
Саєнко Н.О.
|
Приготування страв національних кухонь світу
(методична розробка по проведенню майстер-класів професійної майстерності)
|
Шміляк А.Д.
|
Карвінг- мистецтво вирізання з овочів та фруктів
(методична розробка по проведенню майстер-класів професійної майстерності)
|
Матійко І.Є. |
Кондитерський крем та оздоблення з нього
(методична розробка по проведенню майстер-класів професійної майстерності)
|
Жихарська Г.І. |
Приготування салатів-коктейлів
(методична розробка по проведенню майстер-класів професійної майстерності)
|
Заяць Р.Р. |
Шоколад у житті людини. Правила роботи з шоколадом. Цукерки власними руками.
(методична розробка по проведенню майстер-класів професійної майстерності)
|
|
|
ПОСІБНИКИ |
|
Терновський В.Г.
|
Решение экономических задач c использованием информационных компьютерных технологий (на примере табличного процессора MS Excel)
(Методическое пособие по решению задач)
|
СЛОВНИКИ |
|
Ткаченко М. В.
Заяць Р. Р. |
Педагогічний (термінологічний) словник з основ інформаційної культури
|