Головна    Новини    Фотогалерея    Відео    Контакти   
  ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
    Джерела інформації для дистанційного навчання
  Електронні бібліотеки
  ЗНО-2021
  Навчальні матеріали для педагогів
  Навчальні матеріали для учнів
  Про нас
    Державні закупівлі
    Історія
    Напрямки роботи
  ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
    Діяльність в умовах карантину(COVID-19)
    Оголошення
  Навчальна діяльність
    Наукова діяльність
    Міжнародні проекти
    Науково-дослідна робота
  Виховна робота
    Система виховної роботи
      Національно-патріотичне виховання
    "СОКІЛ"("ДЖУРА")
    Правове виховання
    Протидія булінгу
  Досягнення колективу
    Досягнення членів педколективу
    Робота з обдарованими учнями
  Культура і спорт
  Абітурієнтам
    Професії
      Професійні конкурси
      Співпробітництво та профорієнтаційна робота
    Вимоги по професіях
    Умови вступу
    Документи для вступу
    Медичні документи
    Питання для співбесіди
  Курсова підготовка
  Учням
    Правила
  Робота з батькам
  Як нас знайти
СТАТУТ ДНЗ "ОВПУТТХ"
 
СТАТУТ ДНЗ "ОВПУТТХ"
 
ПРАВИЛА прийому на навчання до ДНЗ "ОВПУТХ" на 2021 рік
 
УМОВИ прийому на навчання до ДНЗ "ОВПУТТХ" на 2021 рік(для здобуття фахової передвищої світи, кваліфікаційна категорія"Молодший бакалавр")
 
 АТЕСТАЦІЯ, ЛІЦЕНЗУВАННЯ
СВІДОЦТВО про атестацію
НАКАЗ про переоформлення ліцензії
ВИТЯГ з реєстру
 
АКРЕДИТАЦІЯ
СЕРТИФІКАТ про акредитацію
 
ЕКСПЕРТНІ ВИСНОВКИ  АКРЕДИТАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
Експертні висновки акредитаційної експертизи підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "молодший спеціаліст" за напрямом  0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" за спеціальністю 5.05170101 "Виробництво харчової продукції".
 
Додаток 1 . Графік проведення комплексних контрольних робіт
Додаток 2. Зведена відомість результатів виконання комплексних контрольних робіт
Додаток 3. Порівняльна таблиця дотримання державних вимог до акредитації.
 
Вибір підручників із загальноосвітніх дисциплін для 10-го класу
 
       
   Забезпечення КТ
       
Кількісний склад педагогічних працівників
       
Кількісний склад педагогічних працівників за фахом
       
       
       
РОБОЧІ НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ
Харчові технології Сфера торгівлі
"Кухар;Кондитер",  (4 роки)                                           
"Продавець продовольчих товарів;Контролер-касир", (3 роки)
"Кондитер;Пекар", (3р.4міс.).                                       
"Продавець продовольчих товарів;Контролер-касир", (3 роки, дуальна форма навчання)
"Кухар", (3 роки)                                                             "Агент з постачання", (1 рік)