|
|
|
|
СПІЛЬНИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НМЦ ПТО та ДНЗ "ОВПУТТХ"
|
17 березня 2017 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Одеській області на базі ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та тахнологій харчування" було проведено семінар на тему: "Інновації у організації навчально-виховного процесу при підготовці кваліфікованих робітників по професії "Кондитер"". |
|
В ході семінару розглядалися питання: концептуальні засади модернізації професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників по професії "кондитер"; інновації у виробничому навчанні при підготовці кваліфікованих робітників по професії "Кондитер"; кращі інженерні традиції при підготовці кваліфікованих робітників по професії "Кондитер"; прибіотики у кондитерському виробництві; забезпечення якості підготовки кваліфікованих робітників по професії "кондитер" шляхом використання у навчальному процесі електронних засобів навчання. |
|
В семінарі прийняли участь роботодавці, науковці Одеської національної академії харчових технологій, представники професійно-технічних училищ м.Одеси та Одеської області. В ході семінару присутні озайомились з виставкою сучасної літератури з кондитерського мистецтва. |
|
|
|
|
|
СПІВПРАЦЯ
ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування"
з Одеською національною академією харчових технологій і підприємствами хлібопекарського виробництва |
|
В ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» 22 грудня 2016 року проходив семінар на тему: «Інноваційні технології в хлібопекарстві», в якому прийняли участь науковці Одеської Національної Академії Харчових Технологій, представники підприємств хлібобулочних виробів, педпрацівники та учні училища.
В ході семінару обговорювались і презентувались інноваційні технології сучасних хлібопекарських виробів. Така сумісна робота сприяє якісній підготовці кваліфікованих робітників по професії «Пекар». |
|
|
СПІВПРАЦЯ
ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування"
з Одеською національною академією харчових технологій(ОНАХТ)
|
ДНЗ "ОВПУТТХ" плідно співпрацює з Одеською національною акдемією харчових технологій (ОНАХТ). Педагогічний персонал Академії часто проводить різноманітні заходи на базі училища, що сприяють підвищенню рівня професіоналізму викладачів та учнів училища. 8 листопада 2016 року в училищі розпочався черговий цикл зустрічей. |
|
Першим в цьому році заходом спільної роботи двох колективів стала лекціія викладачів ОНАХТ для викладачів та учнів нашого училища на тему :"Спеції" Захід проводили представники кафедри "Технології хліба, кондитерських та макаронних виробів і харчових концентратів" ОНАХТ Макарова О.В., к.т.н., доцент та Аветисян К.В., к.т.н. |
|
|
СПІВРОБІТНИЦТВО З ГРОМАДСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ |
Колектив училища тісно співпрацює з Громадським Рухом "Віра, Надія, Любов".
В рамках проекту за підтримки Міжнародної організації з міграції проводились тренінги "Організація інформаційно-освітніх заходів щодо попередження торгівлі людьми для учнів ПТНЗ Одеської області".
|
|
|
|
|
Активну участь у даному заході прийняли педпрацівники училища Сесь О.В. та Шипрінська А.А. |
|
СПІВПРАЦЯ
ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування"
з Одеською національною академією харчових технологій
|
ДНЗ "ОВПУТТХ" та Одеську національну академію харчових технологій(ОНАХТ) поєднує багаторічна плідна праця по підготовці спеціалістів з харчових технологій. Учні училища постійно беруть участь в наукових конференціях, професійних конкурсах, майстер-класах, які проводяться на базі ОНАХТ.
Одним із багатьох напрямків спільної діяльності є профорінтаційна роботи з учнями. На початку нового 2016/17 н. р. започатковано нову форму співробітництва - проведення лекторію викладачами Академії для учнів нашого училища. |
|
В ДНЗ "Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» 22 грудня 2016 року проходив семінар на тему: «Інноваційні технології в хлібопекарстві», в якому прийняли участь науковці Одеської Національної Академії Харчових Технологій, представники підприємств хлібобулочних виробів, педпрацівники та учні училища.
В ході семінару обговорювались і презентувались інноваційні технології сучасних хлібопекарських виробів. Така сумісна робота сприяє якісній підготовці кваліфікованих робітників по професії «Пекар». |
|
|
СВЯТО ПРОФЕСІЙ - 2016
(День відкритих дверей) |
|
|
|
Гості свята |
Виступ директора училища
Висоцької Л.Є. |
Майбутні вступники - учні шкіл міста та їх батьки |
|
|
|
Муляжі учнівських робіт кондитерського відділення |
Муляжі учнівських робіт торгового відділення |
|
|
|
Роботи пекарського відділення |
Директор Висоцька Л.Є. з гостями свята -
випускниками училища
Ставро Олексієм - шеф-кухарем ресторану "Александровский" (випуск 2006 р.) та
Білоусовою Аллою(випуск 1997 р.) - призеркою чемпіонату Світу з кондитерського мистецтва в Парижі(2010 р.) |
Виступ агітбригади училища |
|
|
|
|
|
13 листопада 2015 року представники училища взяли участь і Першому форумі стейкхолдерів, метою якого було покращити співпрацю професійно-технічних навчальних закладів з роботодавцями. На форумі училище представіло інформаційні матеріалі по популяризації професій торгово-кулінарного профілю.
На фото: учень училища Ращінський А,, Полібза О.В.- приватний підприємець,
Саєнко Н.О. - старший майстер, Мартиненко О.С. - заступник директора училища
|
|
31 березня в читальному залі Обласної бібліотеки для юнацтва ім. В.В.Маяковського
відбувся профорієнтаційний захід "Бенефіс Одеського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування".
Учні та педпрацівники розповіли школярам Київського району про своє училище, його освітянську діяльність. Майбутні кухарі і кондитери продемонстрували майстер-клас по карвінгу та прикрашанню кондитерських виробів.
|
|
|
|
|
|
|