Головна    Новини    Фотогалерея    Відео    Контакти   
  ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
    Джерела інформації для дистанційного навчання
  Електронні бібліотеки
  Навчальні матеріали для педагогів
  Навчальні матеріали для учнів
  Про нас
    Державні закупівлі
    Історія
    Напрямки роботи
  ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
    Діяльність в умовах COVID-19
    Оголошення
  Навчальна діяльність
    Наукова діяльність
    Міжнародні проекти
    Науково-дослідна робота
  Виховна робота
    Система виховної роботи
      Національно-патріотичне виховання
    Правове виховання
    Протидія булінгу
  Досягнення колективу
    Досягнення членів педколективу
    Учнівські конкурси, ігри, олімпіади
  Культура і спорт
  Абітурієнтам
    Професії
      Професійні конкурси
      Співпробітництво та профорієнтаційна робота
    Вимоги по професіях
    Умови вступу
    Документи для вступу
    Медичні документи
    Питання для співбесіди
  Курсова підготовка
  Учням
    Правила
  Робота з батькам
  Як нас знайти

ДО  УВАГИ  ВСТУПНИКІВ!!!

Шановні вступники!

        Приймальна комісія ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» розпочинає свою роботу з 01 червня 2020 року .

       Режим роботи з 10.00 до 16.00 щоденно, крім суботи та неділі.

Детальна інформація на сайті училища: www.ovputtp.od.ua

Інформуємо про можливість надсилати на електрону пошту училища: ovputtp_54@ukr.net

БЛАНКИ ЗАЯВ:


Довідки за телефонами: (048) 745-96-12, 747-13-23

Адреса училища: м. Одеса, вул. Інглезі (Чапаєвської дивізії) 6-А

Проїзд до училища: маршрутні автобуси № 232, 232а, 148, 175, 208, 220, 175, тролейбус № 7

 

Ласкаво просимо!

 ДЗН "ОВПУТТХ" приймає на навчанняучнів 9 - 11 класів за спеціальностями:
 - Кухар;
- Кухар-кондитер;
- Пекар;
- Пекар-кондитер;
- Продавець продовольчих і непродовольчих товарів,
Контролер касир;
- - Агент з постачання
.
-->


ВСТУПНІ СПІВБЕСІДИ
18.06 та 19.06 2020 року в ДНЗ «Одеське вище професійне училище торгівлі та технологій харчування» з успіхом пройшли співбесіди з вступниками в  училище. При проведенні співбесіди виконувались всі протиепідеміологічні заходи: всі учасники були у масках, вимірювалась температура, зберігалась соціальна дистанція, провітрювались приміщення, було забезпечено дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм. Педпрацівники училища проводили співбесіди з учнями загальною кількістю не більше 10 осіб.
Результати співбесіди 1
Перегляд списку>>> "КУХАР;КОНДИТЕР" Перегляд списку>>> "КОНДТЕР;ПЕКАР"
       
Наказ про зарахування молодших бакалаврів у 2020 р.       Детальніше >>>